FRIGOTECH
Your Cart

Carrier

Performanța unității frigorifice Carrier Transicold Citimax

Lanțul tău de frig este constant sub control

Produsele dumneavoastră sensibile la temperatură trebuie să fie livrate în condiții ideale.
Au nevoie de un mediu stabil în timpul transportului cu temperatură controlată și capacitatea de a menține integritatea lanțului de frig.

Gama Citimax vă permite sa livrați produse proaspete și congelate în siguranță și cu încredere datorită răcirii puternice , capacitatea mare de refrigerare (până la 58 metri cubi) și montare ușoară pentru orice dimensiune de cutie.

Citimax 280, 350, 400, 500 și 700

Și mai multă putere și siguranță pentru aplicații numai rutiere
O gamă de modele concepute pentru a ține cont de temperatura ambiantă:
standard, ambiental ridicat și ambiental scăzut

.........

Comanda cabinei:

Cel mai simplu, sigur și rapid mod de a vă menține temperatura cutiei la vedere.
În timp ce se află la volan și în orice moment, șoferul poate monitoriza cu ușurință temperatura cutiei, schimbările de temperatură și codurile de mesaje.
De asemenea, poate alege, printr-o interfață ușor de utilizat, temperaturi de setare și intervale de dezghețare, precum și alte funcții.

O gamă cuprinzătoare, adaptată nevoilor dvs

O unitate Citimax pentru orice scop

Citimax oferă o gamă completă de unități frigorifice concepute pentru toate vehiculele comerciale ușoare.
Specificațiile unităților Citimax 280, 350, 400, 500 și 700 vă permit să alegeți cea mai bună varianta în funcție de dimensiunea vehiculului, temperaturile ambiante și tipul de mărfuri.- 5 modele concepute pentru o varietate de vehicule utilitare: Citimax 280, 350, 400, 500 și 700.
- Unități de 12V/24V concepute pentru diferite vehicule.
- Unități ambientale înalte și unități ambientale scăzute potrivite diversității climatelor regionale; de la -25°C la +50°C.
- Suportul pe nas și pe acoperiș sunt disponibile pentru toate unitățile (inclusiv Citimax 280, 350 și 400) și majoritatea vehiculelor utilitare.
- Design îmbunătățit al structurii pentru conectarea ușoară a furtunului.

- Set de conexiuni de extensie pentru poziționarea flexibilă a evaporatorului.
- Comanda cabină DIN

Toată gama de produse Citimax este certificată ATP.

Oferte de servicii Carrier Transicold

Expertiză și proximitate. Bun venit la CarrierCe au în comun pepenele înviorător într-o zi fierbinte de vară, florile proaspăt tăiate și medicamentele atât de necesare unei persoane dragi?

Carrier Transicold - o verigă cheie în lanțul vieții.

Carrier Transicold ajută la îmbunătățirea transportului de mărfuri cu temperatură controlată cu o linie completă de echipamente și servicii pentru transportul frigorific și vizibilitatea lanțului de frig.

De mai bine de 45 de ani, Carrier Transicold este lider în industrie, oferind clienților din întreaga lume sisteme de refrigerare a remorcii avansate, eficiente din punct de vedere energetic și durabile din punct de vedere ecologic pentru vehicule comerciale ușoare, camioane și remorci.

Carrier Transicold face parte din UTC Climate, Controls & Security, o unitate a United Technologies Corp. Group, un furnizor global de top pentru sectoarele aerospațiale și construcții.

600 de centre service
600 de centre service Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Rusia
Asistență 24/7
Tehnicieni experti
Piese de performanță
Piese de performanță